Vanilia este considerată cea mai populară aromă de înghețată, dar de când italienii au înghețat ciocolata caldă în 1692, aceasta din urmă a devenit un concurent apropiat, conform Day of the Year. Inițiativa de a marca o zi a înghețatei de ciocolată a venit cel mai probabil de la un producător de înghețată, pentru a spori vânzările deliciosului desert. Rămâne să găsim la răspunsul la întrebarea dacă a fost cu adevărat nevoie de a încuraja oamenii să mănânce mai multă înghețată de ciocolată.
Înghețata de ciocolată se prepară prin combinarea pudrei de cacao cu ouă, smântână, vanilie și zahăr. Rețeta este apoi congelată, iar sărbătoritul mai aventuros ar putea lua în considerare posibilitatea de a-și face propriul desert pe bază de înghețată pentru a sărbători Ziua Națională a Înghețatei de Ciocolată, sau pur și simplu să deschidă congelatorul și să ia orice cutie care îi este la îndemână.
Nu există un moment nepotrivit pentru a vă răsfăța cu puțin din ceea ce vă place. Mai ales dacă ceea ce vă place este înghețata de ciocolată. Savurați înghețata de ciocolată ca atare, într-un cornet, intercalată între napolitane sau într-un pahar clasic de înghețată.
Discussion about this post