În vederea executării lucrărilor de reparații și întreținere a instalațiilor aferente rețelei de distribuție apă potabilă din Stațiunea Mamaia (zona Hotel Ambasador), RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile timp de 23 de ore, joi – 29 februarie 2024, în intervalul orar 00.00 – 23.00.
În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:
- Satul de Vacanță – Complex Dobrogea;
- Stațiunea Mamaia;
- Mamaia Sat și Mamaia Nord;
- Mamaia Summerland;
- Tabăra de copii Năvodari;
- Depozit 10 și UM – Bateria de Coastă;
- Ecluza Năvodari, Zona Industrială și SP Midia (Stația de Interconectare Năvodari
Investiția face parte din contractul de lucrări cu finanțare europeană derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), CL 4 – “Rețele apă și canalizare în zona periferică a Municipiului Constanța, Palazu Mare și stațiunea Mamaia”, în valoare de aproximativ 51 milioane lei.
„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.Ținând cont de complexitatea acestor intervenții, reluarea furnizării apei potabile se va realiza progresiv, în fiecare zonă afectată. cu precizarea că la capetele de coloană și la etajele superioare pot să apară abateri de la acest program. Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. În această situație, până la limpezirea apei se va evita consumul.Totodată, rugăm consumatorii afectați de această lucrare sa își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistata alimentarea cu apa”, transmite operatorul regional RAJA SA.
Amintim că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor in rețeaua de distribuție, siguranța si continuitatea furnizării serviciilor.
Discussion about this post