Curățenia în casă îți dă, probabil, mari bătăi de cap, mai ales dacă ai o locuință încăpătoare, cu multe camere și multe spații de depozitare. Nu e o activitate plăcută pentru nimeni, dar e necesară.
Cei care își permit acest lucru, apelează la o menajeră care să aibă grijă ca locuința lor să arate în permanență îngrijită și curată. Unii au nevoie de acest ajutor o dată pe săptămână, o dată la două săptămâni, o dată pe lună, unii doar atunci când vor să facă curățenie generală.
În ultimii ani se observă schimbări majore în stilul de viață al românilor. Oamenii au început să aprecieze tot mai mult noțiunea de ”timp pentru mine” și renunță fără remușcări la activități care nu le fac plăcere. În această categorie poate intra curățenia locuinței. De ce să pierzi timpul lustruind geamuri și aspirând, când poți lăsa pe altcineva să se ocupe de asta?
Colaborarea cu o firmă de curățenie profesionistă sau cu o menajeră poate oferi numeroase beneficii în gestionarea curățeniei. Aceasta va asigura servicii de înaltă calitate, eficientă în conformitate cu cerințele tale specifice.
La Constanța, astfel de servicii sunt din ce în ce mai cerute. Pe grupuri, familiile caută ajutor la curățenie, iar ofertele nu întârzie să apară.
Prețurile percepute de menajere pentru curățenie variază în funcție de serviciile pe care le oferă.
De multe ori apar diferențe când vine vorba și de călcat haine sau gătit.
Tarifele variază de la 150 de lei pentru curățenie de întreținere la un apartament, până la câteva mii de lei, dacă vorbim despre o suprafață mare și murdărie multă.
De regulă, atunci când proprietarul spațiului negociază cu menajera, se angajează că va cumpăra produsele de curățenie preferate de aceasta.
Tot mai mulți oameni scapă astfel de activitățile pe care le văd ca pe o povară. Timpul alocat curățeniei devine timp petrecut cu cei dragi, odihnei sau cultivării unui nou hobby.
Poți privi un astfel de serviciu și ca o investiție în tine și în timpul tău. Psihologii ne atenționează din ce în ce mai mult să nu picăm în capcana burn-out-ului, să nu lucrăm până la epuizare și să ne neglijăm.
Discussion about this post