Chef Denis nu a rămas insensibil la drama cetățenilor ucraineni ajunși în România și s-a mobilizat să ofere o mână de ajutor. S-a „înarmat” cu instrumentarul de la restaurantul pe care îl deține în Vadu și alături de angajații săi a pornit spre Isaccea pentru a le găti celor care au fugit din calea războiului.
Până când Chef Denis a venit la Isaccea, cetățenilor ucraineni ajunși în localitate li se ofereau de mâncare doar sandwichuri. Obosiți, înfrigurați și flămânzi, cei care au sosit în ultimele zece zile la Isaccea s-au putut bucura de o mâncare caldă.
„Vedem cât rezistăm, important e să le oferim oamenilor o masă caldă…”, a spus Denis.
BCR s-a alăturat efortului său, sprijinindu-l logistic și financiar. Astfel a fost posibil ca în ultimele zece zile aproape 12.000 de porții de mâncare caldă să ajungă la cetățenii refugiați, se menționează pe pagina de Facebook a BCR.
Discussion about this post