Cei mai buni specialiști din România, dar și din străinatate, se reunesc pe 5 și 6 mai, în Olimp, în cadrul celui mai important eveniment gastronomic al anului. Carnexpo Grill, aflat deja la a treia ediție, este un eveniment business to business creat pentru a împartași cele mai noi tendințe și inovații ce cuprind întregul spectru al gastronomiei.
În cifre, ediția 2022 a se anunță a fi impresionantă. Evenimentul, găzduit de Phoenicia Blue View, se va desfășura pe o platformă de 15.000 metri pătrați. Sunt așteptați 20 de speakeri, 1500 de participanți și 150 de expozanți, de la producători din industria alimentară, distribuitori, retailer, sau din domeniul Horeca.
“Datoria noastră, a tuturor, este promovarea produselor locale românești, iar CARNEXPO Grill este platforma unică în România prin intermediul căreia sunt alese cele mai bune soluții complete de dezvoltare pentru industria cărnii, HoReCa si retail”, spune Eugen Capră, general manager Carnexpo Grill.
De la eveniment nu vor lipsi demonstrațiile, organizate pe toate categoriile de carne, și nici concursurile pe zona de sushi sau dulciuri. Cupa Mării Negre va fi pusă la bătaie de către Asociația Bucătarilor din România. Cei mai buni maeștri măcelari vor fi provocați să parcurgă mai multe probe pentru câștigarea titlului de Chef Măcelar al României, într-un concurs jurizat de un complet international.
În premieră anul acesta, evenimentul va fi deschis tuturor pasionaților de gastronomie.
Partener al ediției de anul acesta este Asociația Patronală Resto Constanța.
Discussion about this post