Dacă v-ați plictisit de vechile rețete de prăjituri, New York Times prezintă o serie de rețete inedite, pentru bucătarii amatori. Câteva delicatese care nu necesită coacere și care pot fi preparate foarte ușor.
Batoane Cheesecake cu pepene galben
Eric Kim se inspiră în rețeta sa din batoanele de înghețată coreeană cu parfum de miere. Cuburile de pepene galben proaspăt se amestecă cu crema de brânză într-un blender, apoi se adaugă gelatina în compoziție și se lasă câteva ore la frigider. Rezultatul este o umplutură cremoasă pe o crustă fragedă de biscuit Graham. Toată aroma de cheesecake realizată cu minimum de efort.
Clătite cu chipsuri de ciocolată
Jerrelle Guy vine cu nouă rețetă pentru clătite. Ea tratează aluatul de clătite aproape ca pe un aluat de biscuiți, procesând untul rece în făină, apoi adăugându-l topit, o tehnică care reduce formarea de gluten pentru un rezultat mai pufos. Preparatul poate fi adaptat, în funcție de preferințele fiecăruia. Dacă nu-ți place ciocolata, deasupra poți presăra fructe tocate mărunt sau le poți servi cu puțin sirop de arțar și unt.
Shortcut Pie Crust
Această rețetă de la Clare de Boer prezintă un aluat îndulcit cu zahăr de cofetă, care este răcit și ras într-o tavă de plăcintă. Apoi este presat cu mâna pentru a obține o crustă subțire și delicată. Grătarul reduce formarea glutenului și face preparatul să fie ușor de realizat.
Biscuiți cu zahăr Earl Grey
Yossy Arefi pune ceaiul în prăjiturile de ceai – la propriu – infuzând unt topit cu frunze de ceai. O tehnică simplă, dar care dă rezultate parfumate, aducând prăjiturilor o aromă profundă de ceai. O mână de chipsuri de ciocolată este un plus frumos, iar cu o ceașcă de ceai alături se îmbină perfect.
Discussion about this post