Trăim în era vitezei și mulți dintre noi preferă să ofere copiilor sub formă de gustare sau chiar să țină locul unei mese întregi un sandwich pentru la școală. Ca părinți, ne dorim ca, copiii noștrii să mănânce cât mai sănătos și ne gândim că mai bine le facem un sandviș pentru școală, decât să își cumpere tot felul de snacksuri/crochete/grisine etc. de la magazin.
Sandvișurile sunt preferate de copii, sunt gustoase, dar nu întotdeauna și sănătoase dacă nu se respectă modul de păstrare al ingredientelor utilizate la sandwich. Pe lângă aditivi, sare sau zahăr, trebuie să ținem cont și de modul de păstrare ale alimentelor folosite la realizarea pachețului pentru școală .
Media temperaturii de păstrare este de 12 grade Celsius pentru sandwich-ul pe care îl punem la școală copilului:
InfoCons vine în sprijinul consumatorilor cu câteva informații privind modul de păstrare/ depozitare al alimentelor componente din sandwich .
Mod de păstrare al alimentelor pentru pachețelul copiilor:
- Pâine
- A se păstra până la maximum 22 grade Celsius
- Cașcaval
- A se păstra la temperaturi cuprinse intre +2 … +8 grade Celsius
- Șuncă
- A se păstra la temperaturi cuprinse intre +0 … +10 grade Celsius
- Parizer
- A se păstra la temperaturi cuprinse intre +2 … +8 grade Celsius
- Brânză topită
- A se păstra la temperaturi cuprinse intre +2 … +8 grade Celsius
- Ketchup / Muștar / Maioneză
- A se păstra la temperaturi cuprinse intre +2 … +25 grade Celsius
Discussion about this post